Vendéglátás
Race packages

Play Video Download Brochure Concierge Service
Sky Lounge The Definitive Package
Sky Lounge The Definitive Package

A SKY LOUNGE kifejezetten azon vendégeink számára került kialakításra, akik a lehető legjobb versenyélményt szeretnék átélni. A SKY LOUNGE egyszerre nyújt a vendégeknek páratlan rálátást a versenypályára, ötcsillagos kiszolgálást és ínycsiklandozó nemzetközi konyhát, a legmagasabb szintet kínálva a vállalati vendéglátás és motorsport élvezetek terén.

INFORMÁCIÓ Jegyvásárlás

Amit kínálunk

Luxuskörülmények és páratlan rálátás a pályára
Gourmet menük, italbár és kiszolgálás
Élő közvetítés, személyes megjelenés a pilóták részéről, interjúk a pilótákkal
Ajándék, hivatalos Red Bull Air Race magazin, eredménylista
Külön parkolóhely két belépőjegyenként**
*A Hangárbejárás elérhetősége az adott versenyhelyszíntől függ **A parkolási lehetőség az adott versenyhelyszíntől és a parkolóhelyek számától függ

Local Hospitality

A Helyi prémium vendéglátás szolgáltatás csak bizonyos versenyhelyszíneken elérhető. A szolgáltatás magában foglalja a légkondicionált vendégtermet, amely fantasztikus rálátást biztosít a versenypályára, kényelmes üléseket, illetve ételek és italok széles választékát, együttesen biztosítva, hogy a vendégek kényelmes környezetben élvezhessék a verseny izgalmait. A szolgáltatást helyi beszállítók biztosítják, akik nem állnak közvetlen kapcsolatban a Red Bull Air Race sorozattal.

Corporate Suites

Szeretné lenyűgözni vendégeit? Bizonyos versenyhelyszíneken lehetősége nyílik, hogy a lehető legbensőségesebb és legexkluzívabb módon szórakoztassa vendégeit. Személyre szabott branding megoldásaink segítségével saját szájíze szerint alakíthatja ki a 'Vállalati lakosztályt'.

Amit kínálunk

Belépés a prémium vendéglátás területre
Fantasztikus rálátás a versenypályára
Relaxáló prémium vendéglátás
Ingyenes étel és italfogyasztás
Külön parkolóhely**
*A Hangárbejárás elérhetősége az adott versenyhelyszíntől függ **A parkolási lehetőség az adott versenyhelyszíntől és a parkolóhelyek számától függ

Amit kínálunk

Magánlakosztály 10-60 vendég számára
Kérésre összeállított egyéni étel és italkínálat
Vállalati branding lehetőségek
Alakítsa ki a lakosztály egyedi kinézetét és hangulatát
Külön parkolóhely négy vendégenként**
*A Hangárbejárás elérhetősége az adott versenyhelyszíntől függ ** A parkolási lehetőség az adott versenyhelyszíntől és a parkolóhelyek számától függ

Sky Lounge is exclusively available at the following locations

Race Club is exclusively available at the following locations

  • Race Club locations coming soon

Local Hospitality is exclusively available at the following locations

Hogyan vehetek prémium-vendéglátás csomagot a Red Bull Air Race versenyekre?

A jegyeket általában online tudja megvenni, a www.redbullairrace.com oldalon. Válassza ki az önt érdeklő versenyállomást, majd kattintson a „Jegyvásárlás" gombra. Innen böngészője közvetlenül a megfelelő webshop felületre viszi önt, ahol megvásárolhatja a jegyeket, illetve további információt talál az egyes jegyvásárlási lehetőségekről és kategóriákról.

Bizonyos versenyállomások esetében viszonteladókon keresztül is megvásárolhatja a jegyeket, illetve a helyszínen felállított, a versenyhétvége kezdete előtt nyitó és a hétvége alatt nyitva tartó jegyirodákban. Ez utóbbiakkal kapcsolatban további információt az adott rendezvény GYIK menüpontjában találhat.

 

Mennyibe kerül a Prémium-helyszín csomag a Red Bull Air Race versenyekre?

A jegyárak és jegykategóriák versenyről versenyre változnak. A helyszínek és a helyi körülmények minden verseny esetében eltérőek, és következésképpen a kínált jegykategóriák és szolgáltatások is változnak. Ezért kérjük, hogy ellenőrizze a rendezvény(ekre) vonatkozó feltételeket úgy, hogy az adott Prémium-helyszín jegyhez tartozó „Jegyvásárlás" gombra kattint.

Van gyerekkedvezmény?

Kedvezményes jegyek minden versenyállomáson kaphatók, kategóriánként enyhén változó feltételekkel. További információt az adott rendezvény GYIK menüpontjában találhat.

Hogyan kapom meg a jegyeket?

A jegyek leszállítása és kézhezvétele a jegyvásárlás során kiválasztott szállítási módtól függ. A jegyek többségét az ügyfelek online vásárolják meg, amelyeket Print@Home jegyként e-mailben küldünk meg a jegyek vásárlójának. A Csibában és Ascotban rendezett Red Bull Air Race futamok esetében az online vásárolt jegyek papír-alapú formában kerülnek kiszállításra a jegyfoglalás során megadott szállítási címre. A verseny előtt nem sokkal foglalt jegyek esetében, ahol a időbeli megszorítás miatt nem lehetséges már a kiszállítás, a jegyeket a helyszínen lehet átvenni.

Visszaválthatom a prémium-vendégátás jegyeket?

A jegybirtokos az Általános Szerződési Feltételek értelmében tudomásul veszi, hogy a vásárlást követően a jegyeket nem lehet már törölni. A rendezvényre kapott jegyeket tehát nem lehet visszaváltani. Ugyanez vonatkozik arra az esetre, ha a rendezvény dátuma vagy helyszíne bármilyen oknál fogna változna. Ilyen esetekben a vásárolt jegy feljogosítja tulajdonosát, hogy az új dátumon vagy helyszínen rendezett rendezvényre is belépjen.

Eladhatom másnak a vásárolt Prémium-helyszín jegyeket?

Nem. A jegyek továbbértékesítése tilos.

Kicserélhetem a vásárolt Prémium-helyszín jegyeket?

Nem. A már megvásárolt Prémium-helyszín jegyeket a Red Bull Air Race előzetes írásos jóváhagyása nélkül nem lehet visszaváltani vagy kicserélni.

Mikor kezdődik a rendezvény?

A versenyhelyszínek megnyitása versenyről versenyre változik, azért Prémium-helyszín belépővel rendelkező vendégeinket kérjük, hogy az adott verseny honlapján ellenőrizzék a menetrendet és a nyitás idejét. A versenyt megelőző héten a Prémium-helyszín belépőt vásárló vendégeknek küldünk egy tájékoztató levelet, amely tartalmazza a helyszínek megnyitása idejét, és azok hivatalos program menetrendjét, illetve a verseny-hétvégére vonatkozó hasznos információkat.

Ki kell nyomtatnom a Print@Home jegyeket?

Kérjük otthon nyomtassa ki a Print@Home jegyeket, és hozza magával a rendezvényre. Fontos, hogy a vonalkódot tartalmazó nyomtatott mező jól láthatóan legyen nyomtatva, mivel beengedésnél elektronikus módon ellenőrzik a jegyeket. Csak akkor tudjuk garantálni bejutását a helyszínre, ha a leolvasó képes leolvasni a jegyen található vonalkódot. Nem tudjuk garantálni, hogy a vonalkód leolvasása mobileszközről is sikerül.

Mi történik, ha elfelejtem magammal vinni a Prémium-helyszín jegyet a versenyre?

Bejutását csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha a bejáratnál érvényes jegyet mutat fel. Érvényes jegynek számít a sérülésmentes és az adott dátumra és helyszínre belépést biztosító jegy. Amennyiben a jegy nem elérhető, úgy az elektronikus beengedő rendszer nem tudja leolvasni a jegyen található vonalkódot, illetve a vonalkód számát, és így a rendezvényre való bejutás nem lesz lehetséges.

Van parkolási lehetőség a rendezvény helyszínén és ennek díját magában foglalja a jegy?

A belépőjegy a Prémium-helyszín belépővel rendelkező vendégeket prémium parkolásra is feljogosítja a versenyhelyszíneken (kivéve Budapesten) – Ez általában egy parkolójegyet jelent két Sky Lounge belépőnként, illetve egy parkolójegy négy Race Club belépőnként. Bizonyos versenyhelyszíneken további parkolójegyeket is lehet vásárolni. Megkérjük önöket, hogy látogassanak el a rendezvény honlapjára, ahol további információt találnak a helyszín más módon történő megközelítésével kapcsolatban.

Mi történik, ha a rendezvényt törlik?

Abban a valószínűtlen esetben, ha a rendezvényt törlik, illetve ha a helyszínt el kell hagyni, az eljárások és a jegyárak visszatérítésének részleteit a honlapon közöljük, illetve azokat a Red Bull Air Race képviselői is kommunikálják a Prémium-helyszín belépővel rendelkező vendégek felé. További információért látogasson el a www.redbullairrace.com oldalra. A rossz időjárás, pl. eső, nem jelenti automatikusan a verseny törlését. A versenygépek esőben is tudnak repülni, azért kérjük rossz időjárás esetén gondoskodjon megfelelő öltözetről.

Mi a dress-code?

Prémium-helyszín belépővel rendelkező vendégeinknek az elegáns alkalmi (smart casual) öltözék viselését javasoljuk, és megkérjük önöket, hogy mellőzzék a sport és strandruhák viseletét.