Jegyek

Ticket Webshops

Ticket Webshops

General Admission

Az általános belépővel elérhető területet azon nézőknek ajánljuk, akik plusz élményt szeretnének, alacsonyabb áron. Itt gondosan kiválasztott kilátópontokról is figyelhetik a versenyt, a képernyők és az élő közvetítés mellett. A felállított büfék frissítőket kínálnak, míg a Red Bull Air Race boltokban a legújabb hivatalos termékek között válogathatnak.

Az általános belépővel elérhető terület pontos elrendezése versenyhelyszínenként eltérő. Egyes helyszínek családbarát területeket, (magasított rálátást biztosító) nyílt lelátókat és egyéb, nem-helyjegyes jegykategóriákat is kínálnak. Az egyes területek részletes leírása elérhető az adott verseny kiválasztásánál a jegyvásárlási folyamat során.

Amit kínálunk

Hivatalos ajándéktárgy üzlet
Egyéb termékeket értékesítő üzletek
Mellékhelyiségek
Élő közvetítés és videó-falak

Available At

Abu Dhabi
Cannes
Chiba
Budapest
Kazan
Wiener Neustadt
Indianapolis

Grandstand

A Red Bull Air Race rendszeresen biztosítja, hogy a versenyre kilátogató nézők többszintes lelátóról követhessék a verseny izgalmait. Innen nyílik talán az egyik legjobb kilátás a versenypályára. Az élményt az élő közvetítés és a külön erre a célra felállított képernyők teszik teljessé, lehetővé téve, hogy a nézők tizedmásodpercre pontosan követhessék a köridőket, és az izgalmasabb manővereket lassításban is visszanézzék.

A nézők ételek és italok széles választékából válogathatnak a területen felállított büfékben, és személyre szabott szuveníreket vásárolhatnak a hivatalos Red Bull Air Race boltban. A 2016-os évtől a lelátó kategória új neve a nagy lelátó vagy helyjegyes kategória.

Amit kínálunk

Saját ülés
Hivatalos ajándéktárgy üzlet
Egyéb termékeket értékesítő standok
Mellékhelyiségek
Élő közvetítés és videó-falak

Available At

Abu Dhabi
Cannes
Chiba
Budapest
Kazan
Wiener Neustadt
Indianapolis

Extra Local Ticket Options

Azokat a Red Bull Air Race rajongókat, akik plusz élményt szeretnének, biztosan lenyűgözik majd azok a kiegészítő megoldások, amelyeket verseny-specifikus alapon kínálunk. Az idei szezon során a nézők számos versenyhelyszínen vehetnek igénybe olyan helyi megoldásokat, mint pl. a családbarát kategóriák, amelynek keretében gyermekbarát ételválasztékot biztosítunk. A legújabb megoldásokról a „További részletek" gombra kattintással olvashat.

Available At

Abu Dhabi
Cannes
Chiba
Budapest
Kazan
Wiener Neustadt
Indianapolis

Hangar Viewing

A 2016-os sorozat kezdetétől a Red Bull Air Race lehetőséget biztosít a nézőknek, hogy egyes versenyhelyszíneken a különleges Hangárfigyelő területre is jegyet váltsanak. A Hangárfigyelő terület lehetővé teszi, hogy a nézők közvetlen közelről figyelhessék a műszaki előkészületeket, valamint a csapatok és reptéri személyzet által a versenyhétvége során végzett munkát.

Available At

Abu Dhabi
Cannes
Chiba
Budapest
Kazan
Wiener Neustadt
Indianapolis

Available At

Abu Dhabi
Cannes
Chiba
Budapest
Kazan
Wiener Neustadt
Indianapolis

Ticket Webshops

 • Budapest
  23-24 JUN
 • Kazan
  25-26 Aug
 • Wiener Neustadt
  15-16 Sep
 • Indianapolis
  06-07 Oct

Ticket Webshops

Ticket Webshops

Ticket Webshops

FAQ

Hogyan vehetek jegyet a Red Bull Air Race versenyekre?

A jegyeket általában online tudja megvenni, a www.redbullairrace.com oldalon. Válassza ki az önt érdeklő versenyállomást, majd kattintson a „Jegyvásárlás" gombra. Innen böngészője közvetlenül a megfelelő webshop felületre viszi önt, ahol megvásárolhatja a jegyeket, illetve további információt talál az egyes jegyvásárlási lehetőségekről és kategóriákról.

Bizonyos versenyállomások esetében viszonteladókon keresztül is megvásárolhatja a jegyeket, illetve a helyszínen felállított, a versenyhétvége kezdete előtt nyitó és a hétvége alatt nyitva tartó jegyirodákban. Ez utóbbiakkal kapcsolatban további információt az adott rendezvény GYIK menüpontjában találhat.

Mennyibe kerülnek a jegyek a Red Bull Air Race futamokra?

A jegyárak és jegykategóriák versenyről versenyre változnak. A helyszínek és a helyi körülmények minden verseny esetében eltérőek, és következésképpen a kínált jegykategóriák és szolgáltatások is változnak. Ezért kérjük, hogy ellenőrizze a rendezvény(ekre) vonatkozó feltételeket úgy, hogy a „Jegyvásárlás" gombra kattint az adott webshopban.

Van gyerekkedvezmény?

Kedvezményes jegyek gyermekek számára (bizony életkor alatt) minden versenyállomáson kaphatók, jegykategóriánként enyhén változó feltételekkel. További információt az adott rendezvény GYIK menüpontjában találhat.

Amennyiben nincs ezzel ellentétes kitétel, 5 éves kor alatt a gyerekek ingyen léphetnek be a Prémium-helyszínek területére. A kedvezményes árú gyermekjegyek 6 és 12 év közötti gyermekek számára kaphatók.

Kaphatók mozgássérült jegyek is?

Kedvezményes jegyek minden versenyállomáson kaphatók, kategóriánként enyhén változó feltételekkel. További információt az adott rendezvény GYIK menüpontjában találhat.

Hogyan kapom meg a jegyeket?

A jegyek leszállítása és kézhezvétele a jegyvásárlás során kiválasztott szállítási módtól függ. A jegyek többségét az ügyfelek online vásárolják meg, amelyeket Print@Home jegyként e-mailben küldünk meg a jegyek vásárlójának.

Az Ascotban, Fort Worthben és Las Vegasban rendezett Red Bull Air Race futamok esetében az online vásárolt jegyek papír-alapú formában kerülnek kiszállításra a jegyfoglalás során megadott szállítási címre. A verseny előtt nem sokkal foglalt jegyek esetében, ahol a időbeli megszorítás miatt nem lehetséges már a kiszállítás, a jegyeket a helyszínen lehet átvenni az erre a célra felállított pultnál.

Ki kell nyomtatnom a Print@Home jegyeket?

Kérjük, otthon nyomtassa ki a Print@Home jegyeket, és hozza magával a rendezvényre. Fontos, hogy a vonalkódot tartalmazó nyomtatott mező jól láthatóan legyen nyomtatva, mivel beengedésnél elektronikus módon ellenőrzik a jegyeket. Csak akkor tudjuk garantálni bejutását a helyszínre, ha a leolvasó képes leolvasni a jegyen található vonalkódot.

Visszaválthatom a jegyeket?

A jegybirtokos az Általános Szerződési Feltételek értelmében tudomásul veszi, hogy a vásárlást követően a jegyeket nem lehet már törölni. A rendezvényre kapott jegyeket tehát nem lehet visszaváltani. Ugyanez vonatkozik arra az esetre, ha a rendezvény dátuma vagy helyszíne bármilyen oknál fogna változna. Ilyen esetekben a vásárolt jegy feljogosítja tulajdonosát, hogy az új dátumon vagy helyszínen rendezett rendezvényre is belépjen.

Mi történik, ha a rendezvényt törlik?

Abban a valószínűtlen esetben, ha a rendezvényt törlik, illetve ha a helyszínt el kell hagyni, az eljárások és a jegyárak visszatérítésének részleteit a honlapon közöljük, illetve azokat a nézők felé is kommunikáljuk a helyszíni képernyőkön és a hangosbemondó rendszeren keresztül. További információért látogasson el a www.redbullairrace.com oldalra. A rossz időjárás, pl. eső, nem jelenti automatikusan a verseny törlését. A versenygépek esőben is tudnak repülni, azért kérjük rossz időjárás esetén gondoskodjon megfelelő öltözetről.

Mi történik, ha elfelejtem magammal vinni a jegyet a versenyre?

Bejutását csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha a bejáratnál érvényes jegyet mutat fel. Érvényes jegynek számít a sérülésmentes és az adott dátumra és helyszínre belépést biztosító jegy. Amennyiben a jegy nem elérhető, úgy az elektronikus beengedő rendszer nem tudja leolvasni a jegyen található vonalkódot, illetve a vonalkód számát, és így a rendezvényre való bejutás nem lesz lehetséges.

Mit vihetek be a rendezvényre?

A következő tárgyakat lehet bevinni:
Bébiétel
Gyógyszer személyes használatra
Kisméretű esernyő
Piknik takaró, párna az ülésre

Az alábbi tárgyakat tilos bevinni a Red Bull Air Race versenyhelyszínek területére:
Ételek, italok, kábítószerek
Bármilyen folyadék, tartótól vagy csomagolástól függetlenül
Bármilyen étel, tartótól vagy csomagolástól függetlenül
Bármilyen illegális kábítószer vagy anyag
Fegyverek és robbanószerek
Bármilyen kés, szúrófegyver, bicska, stb.
Bármilyen lőfegyver, csúzli, stb.
Bármilyen robbanószer, rakéta, petárda, stb.
Bútor és kempingfelszerelés
Bármilyen szék, sámli, ülés, stb.
Bármilyen asztal, tálca, pad, stb.
Bármilyen grill vagy BBQ felszerelés, esernyők, napvitorla, szélfogó, stb.
Veszélyes tárgyak
Zajkeltő eszközök, dudák, stb.
Lézertollak, zseblámpák, stb.
Nagyméretű zászlók, molinók, stb.

 

Van parkolási lehetőség a rendezvény helyszínén és ennek díját magában foglalja a jegy?

Sajnos nem tudjuk garantálni, hogy minden egyes helyszínen van parkolási lehetőség, mivel egyes helyszínek földrajzi elhelyezkedése miatt van ahol korlátozott a hely erre. Megkérjük vendégeinket, hogy ezzel kapcsolatban látogassanak el az adott rendezvény GYIK oldalára.

Mi a dress-code?

Míg Prémium-helyszín belépővel rendelkező vendégeinknek az elegáns alkalmi (smart casual) öltözék viselését javasoljuk, és megkérjük őket, hogy mellőzzék a sport és strandruhák viseletét, az általános belépővel elérhető területen nincsen semmilyen dress code.

Mikor kezdődik a rendezvény?

A versenyhelyszínek megnyitása versenyről versenyre változik, azért vendégeinket kérjük, hogy az adott verseny honlapján ellenőrizzék a menetrendet és a nyitás idejét.